Vállalkozóknak

Egységek előrendelése

Egységek előrendeléséhez jeleznünk kell Önöknek, hogy a minimum 4 darab rendelése szükséges. Ezenfelül egyéb kedvezményeket tudunk biztosítani nagyobb rendelés esetén. Árainkról, termékeinkről bővebb tájékoztatást kaphat a termékeink menüpontban. Amennyiben módjuk van rá, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a mielőbbi személyes egyeztetés céljából! Az előrendelés funkciót azért hoztuk létre, hogy mielőbb fel tudjuk venni rendeléseiket és pontosan ki tudjuk szállítani Önöknek az egységeket. Szállítást követően csak egy gyors 1 órás beüzemelés, és már kész is a terméke a használatra.

Ez az opció a fejlesztési időszak lezárta után elérhető.

Reklámfelület

Reklámfelület bérlése az általunk üzemeltetett egységek felületére helyezett reklámok révén biztosított, mely reklámok teljes tervezését is képesek vagyunk kivitelezni. Amennyiben rendelkeznek előre megtervezett reklámmal, úgy azt is módunkban áll felvinni a felületekre. Részleges és teljes felületek bérlése is lehetséges, egyaránt a kabinok belső felületére is. Ezenkívül az általunk megjelölt helyeken, általunk üzemeltetett egységeken megjeleníthető egységenként különböző reklám/hirdetés.

Ez az opció a fejlesztési időszak lezárta után elérhető.

Utazási irodáknak

Utazási irodáknak biztosítunk nagyobb foglaláshoz köthető kedvezményeket, melyeket 1200 órás rendelés felett tudnak igénybe venni, melyet az egyaránt  általunk üzemeltetett egységekben és a nem általunk üzemeltetett egységekben is fel tudnak használni. Egyéb ezen óraszámot meghaladó rendelések esetében kérjük, keressék munkatársainkat! Viszont ezen lehetőség csak limitált számban elérhető, ezen lehetőség a szolgáltatás színvonalának  fejlesztését szolgálja és ezen vendégeink visszajelzésein alapszik majd.

Ez az opció a fejlesztési időszak lezárta után elérhető.

Egyéb befektetési lehetőség

Egyéb befektetési lehetőséget kínálunk magánbefektetőknek, melynek révén tulajdonrészt vásárolhatnak százalékos alapon, a megszerzett százalékkal arányosan, a profit termelést megkezdve, osztalékot fizetünk. Ezen befektetési lehetőség erősen limitált, így kérjük mielőbb jelezze igényét kollégáink felé! Ezen befektetési lehetőség a cég profit termelésének megkezdéséig elérhető.

Felhasználóknak

Elővételes foglalási kódok elérhetők 4, 8, 12 órás időtartamra egyaránt az egy- és kétszemélyes kapszuláinkhoz. Ezen kódok az indiegogo-s kampányunkon akciósan megvásárolhatóak. Minden kód aktiválható lesz weboldalunkon a termék és szolgáltatás indítását követően. Minden kód tovább értékesíthető. A kódot és az ehhez tartozó számlát a vásárlást követő 72 órán belül küldjük önöknek az indiegogo-n megadott email címre.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!