Üdvözöljük Önt a DreamStopsnál!

A DreamStops a világ első kompakt, mobil, kapszulahotel szolgáltatása, melynek fő célja, hogy biztonságosabbá, olcsóbbá, komfortosabbá tegye az autópályás utazásokat. Ezenfelül a kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy ezen szolgáltatást minél környezettudatosabban tudjuk megvalósítani. A mi cégünk fontosnak tartja a környezettudatosságot, hatékonyságot és az ár-érték arányt.

A DreamStops egy innovatív termék, mely teljes egészében magyar fejlesztés/találmány. Fő célunk, hogy minden autópályán utazó olcsón és kényelmesen utazhasson, hogy csökkentsük az elalvásos incidensekből származó balesetek számát, mindezt a jelenlegi autópálya pihenőkben lévő hotelek árszabásának kevesebb, mint feléért. A szolgáltatásunk a jövőben elérhető lesz egész Európa és Amerika szerte, terveink szerint minden autópálya pihenőben, töltőállomások közvetlen közelében, forgalmasabb útszakaszok közelében, fesztiválokon és egyéb specifikus pontokon. Jelenleg az autópályák mentén szállást kereső utazók olyan komplex problémákkal néznek szembe szálláshely keresésekor, mint a hotelek/motelek telítettsége, magas árfekvése, valamint a foglalási rendszer rugalmatlansága. Ezenfelül a szálláshelyek nem kínálnak lehetőséget rövid megpihenésre, hiszen a minimum tartózkodás mindenhol legalább egy éjszaka. A fáradt utazók sokszor csak pár órát szeretnének aludni egy kényelmes és csendes helyen, hogy a néhány órás alvás után folytathassák utukat. Erre a problémára kínál ideális megoldást a DreamStops Hotel.

A DreamStops Hotel egy kapszulahotel-hálózat, amelynek a hotelegységei konténerekből kerülnek kialakításra. Egy DreamStops Hotel egységen belül több kabin kerül kialakításra, melyek mindegyike egyedileg szabályozható hűtő-fűtő rendszerekkel, kényelmes fekhelyekkel, továbbá egyéb egyedi megoldásokkal teszi komfortossá az ott töltött időt. Könnyű telepítése és könnyű szállítása lehetővé teszi, hogy a változó piaci igényeknek megfelelően átszállítható legyen akár egy forgalmasabb helyre. A DreamStops Hotel szállás egy óradíj alapú szolgáltatás, melynek szabad férőhelyeit mobil applikáció segítségével is le lehet foglalni, akár közvetlenül az érkezés előtt is. A fizetést egyszerűen lehet intézni, helyben készpénzzel a töltőállomásokon vagy bankkártyával interneten keresztül. A DreamStopsok mindegyike energiatakarékos működést tesz lehetővé, melyet megújuló erőforrások révén biztosít. A hotelegység  opcionálisan rendelkezhet elektromos gépjárműtöltőkkel. A DreamStops Hotellánc innovatív és komfortos megoldást kínál a fáradt utazóknak, mindezt megfizethető áron és színvonalas környezetben.